Número d'habitacions
Serveis

Apartaments Sant Antoni de Calonge Eden Mar i Palamós

L'edifici Eden Mar és un dels més emblemàtics i exclusius de la Costa Brava. Conegut tant per la seva situació privilegiada sobre les roques i el mar com pels serveis que ofereix. El complexe Eden Mar en la zona exclusiva i privilegiada de Torre Valentinaprimera linia de mar. Està envoltat de magnífics jardins i accés directe a les cales i a la platja gran de Torre Valentina.

La Comunitat disposa de menjador privat interior, zona de barbacoa exterior, 3 pistes de tennis i pista de bàsquet, 3 piscines amb acitvitats i concursos aquàtics, solarium, restaurant privat (mesos de juliol i agost), gimnàs privat amb monitor, espai de jocs interiors (ping-pong, billar, fotbulí, etc), guarderia intantil, consergería privada les 24 hores, serveis a domicili de prensa, pà i bolleria i servei propi de neteja i bogaderia. 

El municipi de Sant Antoni de Calonge és ideal per a practicar tot tipus d'esports aquàtics, disfrutar de la bellesa de les seves platges i fer excursions pel pla de Calonge tot descobrint les seves masies, vinyes i bodegues. 

A poca distància dels supermercats i bars, així com del centre de Platja d'Aro, on hi trobareu una gran varietat de comerços, oci i restauració.