Gestoria Immobiliària a Platja d'Aro - Girona Gestoria Immobiliària a Platja d'Aro - Girona

Reserva online allotjaments a la Costa Brava i a Girona

CONDICIONS DE RESERVA

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓRecepció i sistema de claus:

El punt de trobada és la nostra oficina és a Platja d'Aro, al carrer Nostra Senyora de Fanals, nº 20, planta baixa.

El client ha de comunicar amb antelació l'hora prevista d'arribada trucant als nostres telèfons de contacte 972 81 87 99 / 694 42 06 93 / 680 84 85 00 o enviant un email - info@giroroomstravel.com.Horari d'oficina: L'horari és: de 10 a 14 hores - 16 a 20 hores. Allà es farà el check-in, el pagament i s'entregaran les claus.

La pèrdua de les claus comporta un càrrec de 60 euros.Horari d'entrada i sortida als apartaments:

Entrades: A partir de les 13 hores a 14 hores, segons disponibilitat, i de les 16 hores fins a les 20 hores.

Avisant 24 hores abans es podrà fer el check-in later després de les 20 hores i fins les 23:00 hores pagant un recárrec de 25 euros.-

Més tard de les 23:00 hores es considerarà a tots els efectes com a no presentat.

Sortides: abans de les 11 del matí com a màxim.

El client haurà de comunicar l'hora de sortida prevista el dia anterior.

Es podrà consultar la posibilitat de late check out fins a les 18.00 hores amb un pagament extraordinari de 25 euros.-Reserves:

No s'acceptaran com a vàlides i l'empresa no es responsabilitza de les reserves online que es facin el mateix dia d'entrada més tard de les 13:00 hores.

Nota: Per motius excepcionals, l'empresa es reserva el dret de canviar d'apartament, pel mateix preu i característiques iguals o superiors.Fiança: Al check-in es demanarà un depòsit de 200 euros retornables desprès d'haver verificat inventari i revisió de l'inmoble.Condicions de pagament:

Pagament i garantia de targeta de crèdit: En el moment de fer la reserva, ens haurà de facilitar sempre una targeta de crèdit com a garantia, que es podrà utilitzar pel pagament de reserva, i com a garantia si un client no es presenta o a la sortida del apartament es troben a faltar objectes d'inventari, o bé en cas d'avaries i desperfectes.

Quan el client marqui una reserva haurà de rebre un email de confirmació de reserva per part de l'agència i es carregarà un 30% de l'import de la reserva a la targeta de crèdit facilitada pel client. Prèvia comunicació a l'agència és podrà fer també el pagament del 30% mitjançant transferència bancaria.

El restant 70% es cobrarà 14 dies abans de l'entrada de l'apartament.

En el cas que 14 dies abans de l'entrada no s'hagi efectuat el pagament del 70% final, l'agència avisarà en relació a la cancelació de la reserva i el client perdrà el 30% que havia pagat al principi.Condicions de cancelació:

Si el client anul·la amb menys de 30 dies i més de 14 dies perdrà el 30% que havia pagat abans, si anul·la amb menys de 14 dies haurà de pagar el 100% de l'import total de la reserva. Li recordem que pot contractar amb nosaltres assegurança de viatge i de cancelació de reserva.

He llegit les condicions de privacitat (Política de Privacitat)